İşte Emrah Eren'in yeni takımı!

Bank Asya 1. Ligin lideri Denizlispor, Karabükspor'dan Fatih Ceylan ve Konyaspor'dan Emrah Eren ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.  Yapılan iki transferle ilgili kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Denizlispor Başkanı Salih Amiroğlu, "Denizli

İşte Emrah Eren'in yeni takımı!

Bank Asya 1. Ligin lideri Denizlispor, Karabükspor'dan Fatih Ceylan ve Konyaspor'dan Emrah Eren ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

 

Yapılan iki transferle ilgili kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Denizlispor Başkanı Salih Amiroğlu, "Denizlispor hemen hemen rayına oturmuş durumda. Bundan sonra iyi günler olacak. İki oyuncu arkadaşımızla sözleşmelerini imzalamış durumdayız. Kısa zamanda 2-3 tane daha oyuncunun gelmesi son aşamada. Denizlispor'un maddi büyük sıkıntıları vardı. Şu anda hemen hemen tüm oyuncuların alacağının çoğunu ödedik." dedi.

 

Denizlispor ile sözleşme imzaladığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Emrah Eren de "Denizlispor camiası gerçekten çok büyük camia. Yıllardır bunu biliyorduk. Daha önce Süper Ligde'yken de teklif almıştım ama gelmek şimdiye nasip oldu. Takımımız gerçekten çok kaliteli." diye konuştu.

 

Denizlipor'u Süper Lige çıkarmak için çalışacaklarını vurgulayan Fatih Ceylan ise , "Öncelikle bu imza Denizlispor'a ve benim için hayırlısı olur. Denizlispor'u Süper Lige çıkarmak için başkanı, futbolcusu ve aşçısına kadar çalışacağız. İnşallah bunu da başaracağız." şeklinde konuştu.

 

Yeşil-Siyah'lı takıma katılan sol kanat oyuncusu Fatih Ceylan daha önce Sakaryaspor, Kayserispor, Antalyaspor ve Karabükspor'da top oynarken Emrah Eren de Galatasaray, Gaziantepspor, Kocaelispor, Trabzonspor, Malatyaspor, Çaykurs Rizespor, Giresunspor ve Konyaspor'da top koşturmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor