İşte Emerson'un şartı!

Trabzonspor’un gözden çıkardığı ve karşılıklı olarak anlaşıp sözleşmesini feshetmek istediği Brezilyalı oyuncu Emerson, “800 bin euromu verin gideyim” diyor. Malouda ve Bosingwa transferlerinin ardından kadrosunda 11 yabancı oyuncu olan Trabzonspor, 1 yab

İşte Emerson'un şartı!

Trabzonspor’un gözden çıkardığı ve karşılıklı olarak anlaşıp sözleşmesini feshetmek istediği Brezilyalı oyuncu Emerson, “800 bin euromu verin gideyim” diyor. Malouda ve Bosingwa transferlerinin ardından kadrosunda 11 yabancı oyuncu olan Trabzonspor, 1 yabancı oyuncusunu gönderip Bosingwa’ya 10 kişilik yabancı kontenjanında yer açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Emerson ile şu ana kadar yapılan görüşmelerden sonuç alamayan Bordo-Mavililer, Brezilyalı oyuncunun son olarak, “Yıllık alacağım olan 800 Euroyu verin gideyim” demesinin ardından çözüm yolu için kara kara düşünmeye başladı. İçinde bulunulan maddi kriz nedeniyle bazı yöneticiler Emerson’a 800 bin euro verip gönderme düşüncesine sıcak bakmazken, bazı yöneticiler de Bosingwa’ya yer açmak için buna mecbur olduklarını belirttiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor