İşte efsane golcünün favorisi

Brezilyalı eski futbolcu Ronaldo Nazario, Ocak ayında verilecek 2014 FIFA Altın Top ödülünü Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun kazanması gerektiğini söyledi.UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, Real Madrid ve Ludogorets Razgard arasında oyna

İşte efsane golcünün favorisi

Brezilyalı eski futbolcu Ronaldo Nazario, Ocak ayında verilecek 2014 FIFA Altın Top ödülünü Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun kazanması gerektiğini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, Real Madrid ve Ludogorets Razgard arasında oynanan maçı Santiago Bernabeu Stadı'nda izleyen Ronaldo, İspanyol televizyonuna verdiği demeçte, "Cristiano ve Messi çok üst düzeydeler ama bu yıl ödülün kime gideceği çok açık. Altın Top Cristiano'nun olacak" dedi.

38 yaşındaki Ronaldo ayrıca, bir dönem formasını giydiği Real Madrid'de şu anda en çok beğendiği futbolcuların Cristiano Ronaldo ile Toni Kroos olduğunu, Alman futbolcunun "sahadaki üst düzey kalitesi ile şaşırttığını" söyledi.

Bu arada, Real Madrid'de Casillas, Sergio Ramos ve Marcelo'nun bu akşam oynamamasından dolayı Cristiano Ronaldo kariyerinde ilk defa bir Şampiyonlar Ligi maçında takım kaptanı olarak sahaya çıktı.

 

Portekizli futbolcu, Real Madrid formasıyla daha öncede lig ve Kral Kupası maçlarında takım kaptanı olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler