İşte CSKA'nın Trabzon programı

Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı CSKA Moskova maçı öncesi konuk takımın resmi antrenman ve basın toplantısı programı kesinlik kazandı.Buna göre 31 Ekim Pazartesi günü saat 17.50'de Trabzon Havaalanı'nda olacak olan CSKA Moskova maçtan b

İşte CSKA'nın Trabzon programı

Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı CSKA Moskova maçı öncesi konuk takımın resmi antrenman ve basın toplantısı programı kesinlik kazandı.

Buna göre 31 Ekim Pazartesi günü saat 17.50'de Trabzon Havaalanı'nda olacak olan CSKA Moskova maçtan bir gün önce (1 Kasım Salı günü) 19.00’da Hüseyin Avni aker Stadı'nda bir antrenman yapacak.

Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak.

Ayrıca CSKA Moskova Teknik Direktörü Leonid Slutsky ve en az bir oyuncunun katılacağı resmi basın toplantısı da yine 1 Kasım Salı günü 18.30’da Hüseyin Avni Aker Stadı Basın Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler