İşte Bursa-Trabzon muhtemel 11'i

Ligde 12. haftanın en önemli maçında Bursaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.Spor Toto Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren buluşmada, 26 puanlı Trabzonspor 12. hafta maçında, geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı Medical Park Antalyaspor bera

İşte Bursa-Trabzon muhtemel 11'i

Ligde 12. haftanın en önemli maçında Bursaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren buluşmada, 26 puanlı Trabzonspor 12. hafta maçında, geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı Medical Park Antalyaspor beraberliğiyle zirve koltuğunu kaptıran 25 puanlı Bursaspor'a konuk oluyor.

Bursa Atatürk Stadı'nda saat 16:00'da oynanacak mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Lider Trabzonspor'da, Galatasaray maçında sakatlanan Gustavo Colman ile sakatlıkları süren Glowacki ve Tayfun Bursa'ya giden kafilede yer almadı. Trabzonspor'un 19 kişilik kadrosunda şu sporcular bulunuyor:

İbrahima Yattara, Umut Bulut, Selçuk İnan, Egemen Korkmaz, Serkan Balcı, Ceyhun Gülselam, Alanzinho, Engin Baytar, Onur Kıvrak, Tolga Zengin, Barış Ataş, Ferhat Öztorun, Jakson Avelino Coelho, Mustafa Yumlu, Giray Kaçar, Burak Yılmaz, Hrvoje Cale, Sezer Badur, Zafer Yelen.

Hafta içi Türkiye Kupası'nda evinde Kırıkhanspor ile 1-1 berabere kalarak sürpriz bir sonuca imza atan Bursaspor'da ise en önemli eksik, geçtiğimiz hafta sonu oynanan M.P. Antalyaspor maçında başından ciddi biçimde yaralanan ve ölümden dönen Ali Tandoğan... Yeşil beyazlı ekipte ayrıca Ivan Ergic'in de sakatlığı sürüyor.

MUHTEMEL 11'LER

BURSASPOR: Ivankov, Vederson, Stepanov, İbrahim, Ömer, Hüseyin, Ozan , Volkan, Batalla, Turgay , İnsua

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Alanzinho, Ceyhun, Burak, Jaja, Umut

STAT: Bursa Atatürk

HAKEM: Bülent Yıldırım

SAAT: 16:00

YAYIN: Lig TV & Haber61.net Canlı Anlatım Servisi

69. RANDEVU

Trabzonspor ile Bursaspor, Bursa Atatürk Stadı'nda yapacakları maçla birlikte ligde 69. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar 2 takım arasında yapılan 68 lig maçında, bordo-mavililerin galibiyetlerde 35-8 üstünlüğü bulunuyor. 25 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bordo-mavililer, söz konusu karşılaşmalarda 101 gol atarken kalesinde 46 gol gördü.

BURSA'DAKİ MAÇLAR

Bursa'da yapılan maçlarda Trabzonspor 13 galibiyet elde ederken, Bursaspor ise 8 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 13 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, 42 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 33 gole engel olmadı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor