İşte Burak Yılmaz'ın maskesi

Bu sezon ligde attığı 13 golle takımın en çok golünü atan Burak Yılmaz, Gençlerbirliği karşısında kırık burunla da olsa forma giymek istiyor.Özel maske ile Gençlerbirliği maçına çıkmaya hazırlanan golcü oyuncu, teknik direktör Şenol Güneş'in kendisine for

İşte Burak Yılmaz'ın maskesi

Bu sezon ligde attığı 13 golle takımın en çok golünü atan Burak Yılmaz, Gençlerbirliği karşısında kırık burunla da olsa forma giymek istiyor.

Özel maske ile Gençlerbirliği maçına çıkmaya hazırlanan golcü oyuncu, teknik direktör Şenol Güneş'in kendisine forma vermesi halinde sahada savaşmaya hazır olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 24. haftasında Beşiktaş ile oynanan karşılaşmada burnu kırılan Burak Yılmaz, Gençlerbirliği maçında oynayabilmek için yüzüne uygun bir maske yapılmasını talep etti. Golcü oyuncunun oynama isteğine ve arzusuna duyarsız kalmayan bordo-mavililer doktorlarla yapılan görüşmeler sonrası Trabzon'da özel bir maske hazırlattı.

Gençlerbirliği maçına kadar hazır hale gelecek olan maske Burak Yılmaz'ın yüzüne rahat oturması ve oynarken herhangi bir rahatsızlık vermemesi için provalar
şeklinde hazırlanıyor.

Bu sezon ligde attığı 13 golle takımın en çok golünü atan oyuncu olan Burak Yılmaz, teknik direktörü Şenol Güneş'in kendisine forma vermesi halinde Gençlerbirliği maçında sahada savaşmak içih elinden geleni yapacağını belirterek, "Gençlerbirliği maçında oynamayı çok istiyorum. Bunun içinde yüzüme gelebilecek olan darbelere karşı özel bir maske hazırlanıyor. Maske dün yapılan antrenmanın sonlarına doğru yetişti. Maske ile rahat oynayabileceğimi düşünüyorum. Hocam görev verirse sahada savaşmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.

Takımı bu zorlu yarışta yalnız bırakmak istemiyorum. Tüm zorlukların üstesinden gelebilecek bir takımız. Sezon sonu bunu başarmanın mutluluğunu yaşayacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor