İşte Aydınlar'ın açıklaması!

Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasında gerçekleştirilen toplantı sonrasında açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, "Artık bu süreci geride bırakıp, sadece futbol konuşulmasını istiyoruz" diyerek, "Önce Bank Asya kulü

İşte Aydınlar'ın açıklaması!

Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasında gerçekleştirilen toplantı sonrasında açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, "Artık bu süreci geride bırakıp, sadece futbol konuşulmasını istiyoruz" diyerek, "Önce Bank Asya kulüp başkanlarıyla, sonra da Süper Lig kulüp başkanlarıyla bir araya geldik. Aslında 29. Haziran'daki genel kuruldan sonra bütün kulüp başkanlarıyla bir araya gelmek istiyorduk. Daha önce 11 Temmuz'da Süper Lig kulüp başkanlarıyla bir araya gelmiştik. Bank Asya kulüp başkanlarıyla da bugün görüşme fırsatı bulduk. Bundan sonraki süreçte de Spor Toto 2. Lig ve 3. lig başkanlarıyla da bir araya geleceğiz. Dün bildiğiniz gibi liglerin başlama tarihini açıklamıştık. Bu konuda karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk. Hem Bank Asya kulüp başkanlarıyla hem de Süper Lig kulüp başkanlarıyla içinde bulunduğumuz durum itibariyle genel bir değerlendirme yaptık. Doğrusu artık bu süreci geride bırakıp, sadece futbol konuşulmasını istiyoruz. Kulüp başkanlarımızın değerli fikirlerini aldık. Hepsinin desteğini aldık. Buradan tüm kulüp başkanlarına teşekkür ediyorum. Biz ligler bitmeden bu süreci geride bırakmak istiyoruz. Bu süreci tamamlamak istiyoruz ve ligler başladığında sadece futbola odaklanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor