İşte Aybaba'nın Trabzonspor onbiri

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasından yarın İnönü Stadı'nda Trabzonspor un rakibi  Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenman ile tamamlayarak kampa girecek.Yarın (21 Ekim 2012 Pazar) saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Cüneyt

İşte Aybaba'nın Trabzonspor onbiri

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasından yarın İnönü Stadı'nda Trabzonspor un rakibi  Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenman ile tamamlayarak kampa girecek.

Yarın (21 Ekim 2012 Pazar) saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

 Trabzonspor'un rakibinde  sakatlıkları süren İsmali Köybaşı, Mustafa Pektemek ve Muhammed Demirci'nin yanı sıra kırmızı kart cezalısı Veli Kavlak karşılaşmada görev yapamayacaklar.

 Ligin ilk 7 haftasında topladığı 8 puan ile 11. sırada yer alan Beşiktaş, oynadığı son üç maçtan da puan kazanamadı. Teknik direktör Samet Aybaba'nın Veli kavlak'ın yokluğunda orta sahada Hasan Türk'e görev vermesi bekleniyor.

BJK'NİN MUHTEMEL 11'İ:

 

McGregor, Hilbert, İbrahim Toraman, Sivok, Uğur, Hasan, Necip, Fernandes, Olcay, Holosko ve Almeida.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor