İşte Avrupa Ligi'ndeki rakipler

 Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Bursaspor'un ve St. Johstone'u elemesi halinde Eskişehirspor'un rakibi de belli oldu.Eskişehirspor'un  3. ön eleme turundaki rakibi Marsilya oldu. Kırmızı siyahlılar, St. Johnstone'u elerse Fransız ekibiyle karşılaşac

İşte Avrupa Ligi'ndeki rakipler

 

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Bursaspor'un ve St. Johstone'u elemesi halinde Eskişehirspor'un rakibi de belli oldu.


Eskişehirspor'un  3. ön eleme turundaki rakibi Marsilya oldu. Kırmızı siyahlılar, St. Johnstone'u elerse Fransız ekibiyle karşılaşacak. 



Bursaspor'un rakibi ise Maccabi Netanya (ISR)/KuPS Kuopio (FIN) eşleşmesinin galibi olacak. İlk maçı Fin ekibi deplasmanda 2-1 kazanmıştı. 

 

Avrupa Ligi'ne son turda katılıp kazanması halinde gruplarda boy gösterecek olan temsilcimiz Trabzonspor ise kura çekiminde yer almadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor