İşte Adalı'nın yazdığı mektup

 Şike soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra teknik direktör Tayfur Havutçu'yla birlikte tutuklu olarak yargılanmasına karar verilen Metris Cezaevi'ne gönderilen Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, gazeteci Orhan Yıldırım'a yazdığı

İşte Adalı'nın yazdığı mektup

 

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra teknik direktör Tayfur Havutçu'yla birlikte tutuklu olarak yargılanmasına karar verilen Metris Cezaevi'ne gönderilen Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, gazeteci Orhan Yıldırım'a yazdığı mektupta duygularını, düşüncelerini ve olayın iç yüzünü kısmen de olsa açıkladı.

Mektupta İbrahim Akın ve İskender Alın'ın transferleri için Türkiye Kupası Finali öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ'la konuştuğunu yazan Adalı, "Ayrıca Yusuf Turanlı'nın da, Gümüşdağ'la telefon görüşmeleri var" ifadelerini kullanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler