İşte 1461'in yeni tesisi

PTT 1.lig'de mücadele eden Trabzon temsilcisi 1461 Trabzon'un yeni tesis binasının açılışı yapıldı.1461 Trabzon Başkanı Suat Şen tesislerin açılışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şen, lige çıkıldığından itibaren böyle bir tesise ihtiyaç duyu

İşte 1461'in yeni tesisi

PTT 1.lig'de mücadele eden Trabzon temsilcisi 1461 Trabzon'un yeni tesis binasının açılışı yapıldı.

1461 Trabzon Başkanı Suat Şen tesislerin açılışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şen, lige çıkıldığından itibaren böyle bir tesise ihtiyaç duyulduğunu belirterek  " Şuan bulunduğumuz mevcut bina depo olarak kullanılıyordu. Biz lige çıktığımızdan itibaren böyle bir tesisin eksikliğini yaşadık. Bu binayı düzenlemek istediğimizi başta başkan Sadri Şener olmak üzere asbaşkanımız ve yöneticilerimize ilettik. Hepsi bize bu konuda destek verdi. Bizde inşaata başladık. Burası 3.bin dönüm kapalı alanı olan bir tesis.

Burada mutfağı, saunası ,Fitness salonu modern soyunma odaları yer alacak. Kamp için otel kalitesinde 26 odalı yatakhane olacak.  İdari binamız burada olacak. Tesisimizin hemen önünde bir futbol sahası yapacağız.  Tesisimizde  Kapalı yüzme havuzu, tedavi ve terapi merkezide olacak.

Yani modern bir tesiste bulunması gereken ne kadar özellik varsa  bu tesis içinde bulunacak.

Yeni binamız tam olarak henüz bitmedi küçük eksikleri var.  Yaklaşık 20 gün sonra tesisimiz herşeyiyle tamam olacak.Bizde buraya taşınacağız. Bakın şunu söylüyorum. Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesisleri Türkiye’de bir kulübün yaptığı ilk tesistir.  Ondan sonra diğer kulüpler tesis yaptırdı. Bu gün yapımı süren 1461 Trabzon’un tesisi de Türkiye’deki kulüplere örnek olacak modernlikte bir tesis olacak." dedi.

Öte yandan yapımına  Atay Aktuğ başkanlığındaki yönetim tarafından başlanan ve  kaba inşaatı tamamlandıktan sonra  Trabzon havaalanına yapılacak pist nedeniyle inşaatı durdurulan idari binanın tüm eksikleri tamamlandı. Yeni binanın bitmesiyle birlikte 1461 Trabzon daha modern olan yeni tesisine taşınacak.

1461 Trabzon başkanı Suat Şen’in çabaları sonucunda yapımı kısa sürede tamamlanan idari binada  soyunma odaları ,eğitim ve kondisyon salonu ve yatakhaneler  bulunuyor. Ayrıca1461 Trabzon, kamp için de yeni yapılan modern binayı kullanacak.

Öte yandan tesisin yapımında Söğüt Seramik, Yavuz Cam Ticaret,ve asansörlerinide Gökhan Engin sponsor olarak katkı yaptılar

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler