İstanbul'da maç öncesi notlar

Trabzonspor ısınmak için sahaya çıktı.Bordo mavili ekibin kale arkası tribününde bulunan taraftarları futbolcuları tribüne çağırarak 3 lü  çektirdi.  ESKİ BAŞKANLAR DA MAÇTATrabzonspor eski başkanlarından Mustafa Günaydın, Nuri Albayrak ve Basın İlan Kuru

İstanbul'da maç öncesi notlar

Trabzonspor ısınmak için sahaya çıktı.Bordo mavili ekibin kale arkası tribününde bulunan taraftarları futbolcuları tribüne çağırarak 3 lü  çektirdi.

 

ESKİ BAŞKANLAR DA MAÇTA

Trabzonspor eski başkanlarından Mustafa Günaydın, Nuri Albayrak ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay protokol trübününde Başkan Şener ile yan yana izliyorlar. Nuri Albayrak ve Mustafa Günaydın, Başkan Şener ile bir süre sohbet etti. Şuanda yan yana sohbet ediyorlar.

 

Karşılaşmayı yöneticilerden Hasan Yener, İhsan Alioğlu, Necmettin Aytekin, Osman İlyas, Levent Erkuloğlu, Özer Bayraktar ve Mahmut Aksu da seyrediyor.

 

GERGİNLİK YAŞANDI

Trabzonspor taraftarlarına kale arkası tribününde ayrılan stad kapasitesinin 5 te biri dolunca saha dışında kalan  bordo mavili taraftarların bir kısmı daha stada alındı. Daha önce bordo mavili taraftarların alındığı kale arkası tribünün yan tarafındaki tribün güvenlik amacıyla boş bırakılarak bordo mavili taraftarlar kale arkası tribünü yanına alındı.

 Bu arada kale arkası tribününe girmekte olan Trabzonspor taraftarları ile kapalı tribünde bulunan Kasımpaşalı taraftarlar arasında itiş kalkış yaşandı. Araya giren güvenlik güçleri olayları büyümeden kısa sürede önledi.

 

JAJA YEDEK

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Engin’íin yerine beklentilerin aksine Jaja yerine Alanzinho’ya ilk 11 de şans verdi,Ayrıca son antremanda sakatlık geçirerek antremanı tamamlayamayan Egemen ise ilk 11 de.

 

TARAFAR COŞKULU

Lig Lideri Bursaspor’un yanı sıra dün akşam Beşimktaş’ında puan kaybetmesi Trabzonspor taraftarlarını coşturdu. Taraftarlar R.Tayyip Erdoğan stadınıda coşkulu bir tablo sergilerken kaleci Onur Trabzonspor taraftarlarından en fazla alkışı alan oyuncu oldu

 

UMUT’A AF ÇIKTI
Tra.bzonspor’da son günlerde gündemden düşmeyen Umut Bulut bugün ilk 11 de sahaya çıktı. Teofilo’nun yokluğunda Güneş gol ümiedi olarak Umut’u sahaya sürerken Yattara’yıda kulübeye gönderdi.

İşte Tribün manzaraları:

 

 

trabzonspor_kasimpasa_1.jpg

 

 

trabzonspor_kasimpasa_2.jpg

 

 

trabzonspor_kasimpasa_3.jpg

 

 

trabzonspor_kasimpasa_4.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler