İstanbul'da kazanan Fener

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftası İstanbul derbisine sahne oldu. Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe'yi konuk etti. Kıran kırana ve gergin geçen mücadeleyi sarı-lacivertliler 2-0'lık skorla kazandı.Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Fenerbahçe'ye galibi

İstanbul'da kazanan Fener

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftası İstanbul derbisine sahne oldu. Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe'yi konuk etti. Kıran kırana ve gergin geçen mücadeleyi sarı-lacivertliler 2-0'lık skorla kazandı.

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri, 3. dakikada Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike ve 86. dakikada Senegalli oyuncu Moussa Sow kaydetti. Öte yandan Beşiktaş'ta Olcay Şahan, 31. ve 43. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kartın ardından oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, puanını 16 yaptı ve liderliğie oturdu. Beşiktaş ise 14 puanla 3. basamağa geriledi. Süper Lig'in 9. haftasında sarı-lacivertliler evinde Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecekken, siyah-beyazlılar ise deplasmanda İstanbul Başakşehir'e konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor