İstanbul'da birlik beraberlik!

Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde ligin yeni ekiplerinden İstanbuk Başakşehir, evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadele karşılıklı goller sonrasında 1-1 sona erdi.İlk yarıda iki ekibin de bir

İstanbul'da birlik beraberlik!

Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde ligin yeni ekiplerinden İstanbuk Başakşehir, evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadele karşılıklı goller sonrasında 1-1 sona erdi.

İlk yarıda iki ekibin de birbirine üstünlük sağlayamadığı mücadelede İstanbul Başakşehir, Murat Akın'ın asistinde Jeremy Perbet'in golü ile öne geçti. Kasımpaşa'nın bu gole cevabı, devrenin bitimine bir dakika kala, 44. dakikada Tunay Torun'un asistinde Adem Büyük'ten geldi.

Mücadelenin ikinci yarısında iki takım da istediği pozisyonları yakalayamazken, İstanbul Başakşehir'de yeni transfer Rajko Rotman, 56. dakikada doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Sloven oyuncu böylece sezonun ilk kırmızı kartını gören isim olurken, Cüneyt Çakır da ilk kırmızı kart gösteren hakem oldu.

Beraberliğin ardından iki ekip de lige puanla başlamış oldu. Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Başakşehir deplasmanda Karabükspor ile karşı karşıya gelecekken, Kasımpaşa ise evinde Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler