İstanbul maçında TS ambargosu!

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçından önce seramonide yaşanan forma krizi yeni bir boyut kazandı...Türk Telekom Arena'da oynanan ve Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona eren maçtan önce düzenlenen seramonide ye

İstanbul maçında TS ambargosu!

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçından önce seramonide yaşanan forma krizi yeni bir boyut kazandı...


Türk Telekom Arena'da oynanan ve Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona eren maçtan önce düzenlenen seramonide yer alan çocukların arasında Fenerbahçe formalı olanların yer almaması farkedilirken farklı bir gerçekte ortaya çıkarıldı.

Bir hafta önce Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maç öncesinde yapılan seramoniye katılan çocuklar arasında da Trabzonspor forması giyen bir çocuğun olmaması gözlerden kaçmadı.

for.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor