İstanbul Karması Romanya'ya yenildi

 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden İstanbul ve avrupada oynayan futbolcu karması, üçüncü maçında grup lideri Romanya'yı ağırladı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı İstanbul karması 1-0 kaybederek üçüncü maçında ikinci mağl

İstanbul Karması Romanya'ya yenildi

 

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden İstanbul ve avrupada oynayan futbolcu karması, üçüncü maçında grup lideri Romanya'yı ağırladı.
 
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı İstanbul karması 1-0 kaybederek üçüncü maçında ikinci mağlubiyetini aldı.
 
Karşılaşmada Romanya'nın tek golünü 45'te Grozav kaydederken İstanbul karması dünya Kupası'na gitme yolunda önemli bir yara aldı. Karşılaşma boyunca İstanbul ve avrupa karması, Romanya karşısında fazla gol pozisyonuna giremezken kalesinde ise özellikle hızlı hücumlarda büyük tehlikeler yaşadı.
 
Bu sonucun ardından İstanbul Karması, D Grubu'nda 3 puanda kalırken Romanya ise puanına 9'a yükseltti ve grup liderliğini sürdürdü. İstanbul karması gruptaki dördüncü maçını 16 Ekim Salı günü deplasmanda Macaristan'a karşı oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor