İsrailli futbolcudan Filistin tepkisi

İngiltere Championship ekiplerinden Queens Park Rangers'ta forma giyen İngiliz Joey Barton ile eski takım arkadaşı İsrailli Yossi Benayoun, Gazze'de yaşanan olaylarla ilgili sosyal medya üzerinden tartıştı. Twitter'daki kişisel hesabından Filistinli dört

İsrailli futbolcudan Filistin tepkisi
İngiltere Championship ekiplerinden Queens Park Rangers'ta forma giyen İngiliz Joey Barton ile eski takım arkadaşı İsrailli Yossi Benayoun, Gazze'de yaşanan olaylarla ilgili sosyal medya üzerinden tartıştı.
 
Twitter'daki kişisel hesabından Filistinli dört küçük çocuğun fotoğrafını paylaşan Barton, "Bunlar savaşçı değil, sadece masum çocuklar. Bu savaş değil, bir etnik temizlik" şeklinde görüş belirtti. Barton'ın bu mesajına tepki gösteren İsrailli futbolcu Benayoun, "Bazı şeyler hiç değişmez. Aptaldın ve tüm hayatın boyunca aptal kalacaksın. Utanç verici" yorumunda bulundu.
 
YILDIZ OYUNCUDAN GAZZE'YE DESTEK
 
İsrail'in Maccabi Haifa takımında top koşturan Benayoun'un bu yorumu üzerine eski takım arkadaşına sert eleştirilerde bulunan Barton, "Birincisi, bu kadar kötü bir İngilizce ile birini aptal olarak nitelendiremezsin. İkincisi, masum çocukları öldüremezsiniz. Üçüncüsü, binlerce yıl önceki hayali bir kitapta yazan bir şey için insanları memleketlerinden çıkaramazsınız. Son olarak, umarım sen ve ailen bu korkunç zamanda iyi ve güvendesinizdir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler