İspanyollar Tolga'yı beğendi!

 Athletic Bilbao maçının ardından İspanyol basınında yer alan yorumlarda, maçın en iyisi kalecimiz Tolga Zengin gösterildi.AS gazetesi, ''Türk kaleci, Athletic'in zaferini çaldı'' diye yazarak, sahanın en iyisi seçtiği Tolga'nın, Susaeta ve Llorente'nin ş

İspanyollar Tolga'yı beğendi!

 

Athletic Bilbao maçının ardından İspanyol basınında yer alan yorumlarda, maçın en iyisi kalecimiz Tolga Zengin gösterildi.

AS gazetesi, ''Türk kaleci, Athletic'in zaferini çaldı'' diye yazarak, sahanın en iyisi seçtiği Tolga'nın, Susaeta ve Llorente'nin şutlarını kurtararak, Athletic'in turu geçmesini zora soktuğunu kaydetti.

Burak Yılmaz'ın ilk dakikalarda kırmızı kart görüp çıkmasının ardından Trabzonsporlu futbolcuların görevlerini çok iyi yaptığını belirten AS, ''Athletic, sağlam bir Trabzonspor karşısında kargaşaya girdi'' diye yazdı.

Marca gazetesi de ''En inanılmaz bir 0-0'' başlığını atarak, Athletic'in yaklaşık 10 net gol pozisyonunu kaçırdığını vurguladı. İspanyol gazetesi, ''Son dokunuşu yapamayan Athletic, Trabzonspor duvarını aşamadı ve Avrupa'daki geleceğini zora soktu'' değerlendirmesinde bulundu.

''İnanılmaz ama gerçek... Athletic, 6. dakikadan itibaren 10 kişi kalan Trabzonspor karşısında kazanmasını bilemedi'' diyen El Mundo Deportivo da, İspanyol takımının, İstanbul'daki maçta çok sıkıntı yaşayacağını, turu elinden kaçırdığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler