İspanyol Takımı TS'liye mi talip!

Trabzonspor'da beklenen performansı sergileyemeyen Pawel Brozek'e geçen sezon La Liga'dan ikinci lige düşen Deportivo La Coruna talip oldu. Bordo – mavili kulüple temaslara başlayan İspanyol kulübünün oyuncuyu ilk etapta kiralamayı, daha sonra da satın al

İspanyol Takımı TS'liye mi talip!

Trabzonspor'da beklenen performansı sergileyemeyen Pawel Brozek'e geçen sezon La Liga'dan ikinci lige düşen Deportivo La Coruna talip oldu.

Bordo – mavili kulüple temaslara başlayan İspanyol kulübünün oyuncuyu ilk etapta kiralamayı, daha sonra da satın alma opsiyonuyla bonservisini almayı planladığı belirtildi.

Trabzonspor yönetimin ise, teknik direktör Şenol Güneş'in onay vermesi durumunda bu transfere olur vereceği ve hemen bu mevkiye yabancı bir oyuncu takviyesinin yapılmasının için girişimlere başlanacağı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor