İspanya Halil'in ağabeyini tartışıyor

İspanyol spor basını, Real Madrid'e transfer olan Hamit Altıntop'un Almanya'da belinden olduğu ameliyatla ilgili tartışmaları sürdürürken, Türk futbolcunun ameliyat sonrası hastanede kalacak olmasının rahıtsızlığının ciddiyetinin bir göstergesi olduğunu s

İspanya Halil'in ağabeyini tartışıyor

İspanyol spor basını, Real Madrid'e transfer olan Hamit Altıntop'un Almanya'da belinden olduğu ameliyatla ilgili tartışmaları sürdürürken, Türk futbolcunun ameliyat sonrası hastanede kalacak olmasının rahıtsızlığının ciddiyetinin bir göstergesi olduğunu savundu.

ABD KAMPINA YETİŞMESİ ZOR
''Altıntop, cumartesiye kadar hastanede kalıyor'' başlığını atan AS gazetesi, Münih'teki Grobhadern Üniversitesinde doktor Jöhg Christian Tonn tarafından yapılan ameliyata, Bayern Münih ile Real Madrid kulüplerinin doktorlarının da katıldığını iddia etti.

Hamit'in ameliyatının 1,5 saat sürdüğünü savunan AS, milli futbolcunun 2 ila 4 hafta arasında doktor gözetiminde kalacağını, bu yüzden takımla birlikte ABD kampına gitme olasılığının zor olduğunu vurguladı.

Marca gazetesi de ''Hamit, cumartesi gününden önce taburcu olmayacak'' başlığıyla verdiği haberde, ''Konuşulana göre, Hamit'in cumartesi günü çıkacak olması hastalığının ciddi olduğunu ortaya koyuyor'' yorumunda bulundu.

Hamit'in 3 ila 4 ay arasında sahalardan uzak kalacağı değerlendirmesi yapılırken, ''19 Mart tarihinden bu yana maç oynamıyor. 102 gündür antrenmansız ve sahalara kasım ayında dönme olasılığı var. Ama kendisini göstermek için önünde hala 7 ayı olacak'' ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler