İskoç Basını TS için Samaras dedi

İskoç basını, Trabzonspor'un Celtic'te oynayan Yunan golcü Georgios Samaras'ı ara transferde kadrosuna katacağını iddia etti.Celtic ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Samaras, kulübüyle yeni bir sözleşmeye imza atmaya sıcak bakmıyor. Haberde, Trabzo

İskoç Basını TS için Samaras dedi

İskoç basını, Trabzonspor'un Celtic'te oynayan Yunan golcü Georgios Samaras'ı ara transferde kadrosuna katacağını iddia etti.

Celtic ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Samaras, kulübüyle yeni bir sözleşmeye imza atmaya sıcak bakmıyor. Haberde, Trabzonspor'un Yunan golcüyü devre arasında kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

800 BİN STERLİN

Bordo-mavililerin yaklaşık 800 bin sterlinlik bonservis bedeli karşılığında bu transferin gerçekleşebileceği öne sürüldü.

70 KEZ MİLLİ OLDU

Yunanistan Milii Takımı'nda 70 kez forma giyen 28 yaşındaki samaras'ın ise Karadeniz temsilcisine gitme konusunda şimdilik isteksiz davrandığı kaydedildi.

70 GOL ATTI

Celtic'e Manchester City'den 2008'de geçen Samaras, İskoç kulübünde bugüne kadar 70 gole imza atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor