"İsim değil iyi olan oynar!"

Trabzonspor'un Davraz kampında konuşan teknik direktörü Mustafa Akçay, inandığı futbolcunun her zaman arkasında duracağını söyledi, "Benim için ismin hiçbir önemi yok. İyi olan kimse o oynar" dedi.TÜM FUTBOLCULAR BİRBİRLERİNE, 'GÜNAYDIN' VE 'MERHABA' DİYE

"İsim değil iyi olan oynar!"

Trabzonspor'un Davraz kampında konuşan teknik direktörü Mustafa Akçay, inandığı futbolcunun her zaman arkasında duracağını söyledi, "Benim için ismin hiçbir önemi yok. İyi olan kimse o oynar" dedi.

TÜM FUTBOLCULAR BİRBİRLERİNE, 'GÜNAYDIN' VE 'MERHABA' DİYECEK

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi tüm futbolcular kendilerini kanıtlamak için hırsla çalışmaları sürdürüyor. Teknik direktör Mustafa Akçay da, oyuncularını motive etmek için her yolu deniyor. Futbolcularıyla antrenmanlar dışında bire bir sohbetler yapan Akçay, her oyuncundan kendi isteğiyle hem asıl mevkisini, hem de o mevki doluysa alternatif mevkisini belirlemesini istedi. Bu mevkilere göre oyunculara alternatif görevler verecek olan Akçay, tüm futbolcularından birbirleriyle, "Günaydın" ve ''Merhaba" diyerek selamlaşmasını istedi, "Arkadaşlık ruhunu artırmak bizim için bir  haftalık kamptan daha önemli" ifadelerini kullandı.

İYİ OLAN KİMSE O OYNAR

Akçay, kendisi için isimlerin hiçbir önemi olmadığını belirterek, "İyi olan kimse o oynar. Önemli olan oyuncunun takımı için her şeyini vermesi. Bunu oyuncuda gördüğüm ve inandığım taktirde arkasında dururum. Bu sezon kendi içimizde varolan hırs ve azmi ortaya çıkararak mücadele edeceğiz. Aidiyet duygusu bizim için çok önemli. Herkes kendisini bu takımın bir parçası gibi hissetmeli. Herkes takım arkadaşına saygı duymalı. Herkes oynadığı takıma, giydiği formaya saygı duymalı. Yapmacık değil, sahici olursak, sahiden sahiplenirsek, hedeflediğimiz şeylere ulaşmak çok daha kolay olur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor