İshak'tan transfer açıklaması! Trabzonspor...

Kardemir Karabükspor’un tecrübeli sol bek oyuncusu ve Milli Takım oyuncusu İshak Doğan, Trabzonspor ve Galatasaray transferleri hakkında konuştu.Sakatlıksız ve belasız bir sezon geçirmeyi dileyen milli futbolcu, "Sezon hazırlıklarına başladık. İnşallah bu

İshak'tan transfer açıklaması! Trabzonspor...

Kardemir Karabükspor’un tecrübeli sol bek oyuncusu ve Milli Takım oyuncusu İshak Doğan, Trabzonspor ve Galatasaray transferleri hakkında konuştu.

Sakatlıksız ve belasız bir sezon geçirmeyi dileyen milli futbolcu, "Sezon hazırlıklarına başladık. İnşallah bu yıl ligi daha iyi yerlerde bitirmeyi arzu ediyoruz. Çok çalışıp Karabükspor’u ve Karabük halkını kalkındırmak istiyoruz. Bunu başarmak istiyoruz. Bu sene 3 kulvarda mücadele edeceğiz. Çok iyi konsantre olup, çok iyi çalışıp güç depolamamız lazım" dedi.

“BURADA KALMAK İSTİYORUM”
Galatasaray ve Trabzonspor ile isminin anılmasıyla ilgili sorular üzerine İshak Doğan, "Hayırlısı olsun. Karabükspor’un menfaati doğrultusunda ne gerekiyorsa o olsun. Ben de bu tür transferleri okuyorum. Her şeyi zaman gösterecek. Ben şuan Karabükspor futbolcusuyum. Hepimiz burada bir amaç için çalışıyoruz. Ben sadece futboluma bakıyorum. En iyi katkımı sağlayıp burada devam etmek istiyorum. Resmi teklifler olduğunu duydum ama buna kulübümüz karar verecek. Hayırlısı neyse o olsun" dedi.

“ÇOCUKLUK HAYALİMDİ”
İshak Doğan, A Milli Takım'da forma giymesi ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Nasıl futbolcu olmak çocukluk hayaliyse benimde Milli takım hayalim vardı. Ben çocukken Milli takımın başında Fatih Terim vardı. Şuanda da Fatih Terim’in olması ve hocam olması benim için büyük bir şans. Milli takım olarak çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. En iyi şekilde hazırlanıp 2016’ya katılmak istiyoruz. Yerimiz orası. Kalitemiz var ve sadece bunu sahaya yansıtıp 2016 şampiyonasına katılmak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler