İshak ve Medjani'nin durumu nasıl?

Trabzonspor’da Akhisar Belediyespor galibiyeti moralleri düzletirken sakatlardan iyi haber geldi.Spor Toto Süper Ligin 25.haftasında sahasında Akhisar Belediyespor’u Cardozo ve Deniz Yılmaz’ın golleriyle 2-0 mağlup eden Bordo-Mavililerin sakatlarından da

İshak ve Medjani'nin durumu nasıl?

Trabzonspor’da Akhisar Belediyespor galibiyeti moralleri düzletirken sakatlardan iyi haber geldi.

Spor Toto Süper Ligin 25.haftasında sahasında Akhisar Belediyespor’u Cardozo ve Deniz Yılmaz’ın golleriyle 2-0 mağlup eden Bordo-Mavililerin sakatlarından da sevindirici haber geldi. Karşılaşmada Girdiği hava topu mücadelesinde sakatlanan ve kafasında açılma meydana gelen savunma oyuncusu İshak Doğan’a yapılan müdahale de kafasına 5 dikiş atıldığı ve futbolcunun milli arada tamamen iyileşip sahalara döneceği belirtildi.

Sakatlanarak oyundan alınan Medjani’nin maç esnasında dizinde burkulma meydana geldiği futbolcunun sakatlığının ciddi olmadığı belirtildi. Oyuncunun milli takımının takımına katıldığı ve sakatlığının milli takım doktoru tarafından da kontrol edileceği belirtildi.

Haber61.Net Spor Servisi / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor