İshak oynarsa Trabzon yandı

Trabzonspor’un  büyük oranda transferini gerçekleştirdiği İshak Doğan bu akşam Karabükspor’un evinde  Rosenborg ile oynayacağı UEFA Avrupa  Ligi  maçında sahada yer alması halinde Trabonspor forması ile UEFA Avrupa liginde forma giyemeyecek Milli sol kena

İshak oynarsa Trabzon yandı

Trabzonspor’un  büyük oranda transferini gerçekleştirdiği İshak Doğan bu akşam Karabükspor’un evinde  Rosenborg ile oynayacağı UEFA Avrupa  Ligi  maçında sahada yer alması halinde Trabonspor forması ile UEFA Avrupa liginde forma giyemeyecek

 Milli sol kenar oyuncusu  İshak Doğan’ın Karabükspor’un 18 kişilik maç kadrosu esame listesine isminin yazılması ve oyuna girmeden kulübede oturması ise sıkıntı yaratmayacak.  

 Bu futbolcunun Rosenboorg karşılaşmasında ilk 11 de yer alması yada sonradan oyuna dahil olması halinde ise Trabzonspor bu futbolcuyu UEFA  Avrupa ligi play-0ff maçlarında oynatamayacak.

 

İshak Doğan’ın bu akşam sahada yer alması halinde  Trabzonspor formasını ancak UEFA Avrupa Ligi  gurup maçlarında giyebilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler