İshak Doğan neden Trabzonspor'u tercih etti?

Trabzoncell'liler İshak Doğan'a sorularını iletti. İşte o sorular ve cevapları;Bir lakabın var mı?Çok var. Küçükken isinyo derlerdi. Ninja Kamplumbağa'lardan Donatello derlerdi daha sonraları. Karabük'te çekik gözlü olduğumdan İshaka diyorlardı.Futbolda e

İshak Doğan neden Trabzonspor'u tercih etti?

Trabzoncell'liler İshak Doğan'a sorularını iletti. İşte o sorular ve cevapları;

Bir lakabın var mı?

Çok var. Küçükken isinyo derlerdi. Ninja Kamplumbağa'lardan Donatello derlerdi daha sonraları. Karabük'te çekik gözlü olduğumdan İshaka diyorlardı.

Futbolda eksiklerin olduğunu düşünüyormusun?

İnsan hep kendini geliştirebilir. Bunun sonu yok. Ne kadar başarılı olursanız olun kendinizi geliştirmeye devam etmelisiniz. Gelişime açık olmadan başarı gelmez. Üst seviyeleri hedeflemek için eksiğimiz olmadığını düşünmemeliyiz.

Duran toplar konusunda iddialımısın?

Çok iddialıyım. Modern futbolda duran toplar önem kazandı. Takımlar artık çok iyi defans yaptığı içinküçük nüanslar sonucu belirliyebiliyor.Bu yönde kendi özel çalışmalarımı yapıyorum.Takıma faydalı olabilmek için bende büyük öenm veriyorum. Korner mi firikik mi deseler, korner derim sanırım.

En beğendiğin oyuncular?

Almanya futbolunda Bayer Münih'ten David Alaba'yı çok beğeniyorum.Hücüm yönü kuvvetli. Oyunun iki yönünü de oynayabilir.

Forvette oynayabildiğin doğru mu?Futbola sol bek olarak mı başladın?

Önde başladım. Arkaya doğru gidiyorum. Forvet olarak başladım. Forvet arkası oynadım. Sol açık ve orta saha oynadım. En son da sol bek ve stoper oynadım. Kaleye geçmeyi e düşünmüyorum.:)

Trabzonspor'u tercih etmenin özel bir nedeni var mı?

Futbol şehri olması beni etkiliyordu. Taraftarların hem ateşli hemde dünyada tanınmış olması benim için önemliydi. Küçüklüğümde bir arkadaşım vardı ve Trabzonluydu. Maçları birlikte izlerdik. Buraya gelmeden öncede onunla konuştum. Burada oynayacağımdan dolayı çok heyecanlı olduğumu söyledim. Arkadaşımda bana "arık sana her yer Trabzon" demişti. 

devamı için tıklayınız

Transferinde verilen yüksek bonservis bedeli üzerinde olumsuz baskı oluşturuyor mu?

Tam tersi bana değerli olduğumu hisettiriyor. Karşılığını vermek için elimden geleni yapacağım ve bu konuda kendime güveniyorum. 

68 forma numaranın doğduğun şehir olması dışında başka bir anlamı var mı?

Sadece memleketimi temsil etmek için. onun dışında bir anlamı yok. Benim için doğduğun yeri unutmamak önemli.

Milli takım beklentilerin ve hedeflerin ne?

Milli takım için şunları söyleyebilirim; Orası elit bir yer. Oraya ulaşmak için sürekli oynamak gerekiyor. İyi olmalısınız. İyi olmak da benim hedeflerim arasında. fatih hoca her zaman iyi olana hakkını teslim etmiştir. Ben iyi performans gösterirsem tekrar milli formaya ulaşacağıma inanıyorum. Türkiye'nin her turnuvada yer alması gerekiyor. Bu ülkede elit futbolcular var. Turnuvalarda mücadele edip iyi sonuçlar almak bize yakışır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler