İran, Messi'den özür diledi!

İran Futbol Federasyonu Başkanı Ali Kafaşiyan, federasyonun resmi Facebook sayfasında, bazı İranlıların Arjantinli Lionel Messi'yi hedef alan çirkin sözleri üzerine özür diledi.Tahran Times gazetesine açıklama yapan Kafaşiyan, ''İran Futbol Federasyonu ve

İran, Messi'den özür diledi!

İran Futbol Federasyonu Başkanı Ali Kafaşiyan, federasyonun resmi Facebook sayfasında, bazı İranlıların Arjantinli Lionel Messi'yi hedef alan çirkin sözleri üzerine özür diledi.

Tahran Times gazetesine açıklama yapan Kafaşiyan, ''İran Futbol Federasyonu ve İran futbol ailesi adına Messi'den özür dilerim'' ifadesini kullandı.

Kafaşiyan, bazi fanatik taraftarların Messi'ye yönelik kötü yorumlarını ''utanç verici'' olarak nitelendirerek hediye göndermek için Messi'nin doğum günü hakkında bilgi istediğini söyledi.

FIFA Dünya Kupası grup kuraları çekimi sonrasında, İran Futbol Federasyonunun Facebook sayfasında 40 binden fazla Messi hakkında çirkin yorumlar yazılmıştı. Bunun ardından çok sayıda İranlı da Messi'den yana yorumlar yapmış ve özür dileyenler olmuştu.

İran, FIFA 2014 Dünya Kupası F Grubu'nda, Arjantin, Bosna Hersek ve Nijerya ile aynı grupta yer almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor