İran Ligini karıştıran hareket!

İran Futbol Ligi'nde oynanan bir maçta bazı futbolcuların attıkları gollerden sonra birbirlerine yaptıkları uygunsuz el hareketleri maça damgasını vurarak büyük tepkilere neden oldu.İran Süper Ligi'nde, Persepolis ve Damaş takımları arasında oynanan maçta

İran Ligini karıştıran hareket!

İran Futbol Ligi'nde oynanan bir maçta bazı futbolcuların attıkları gollerden sonra birbirlerine yaptıkları uygunsuz el hareketleri maça damgasını vurarak büyük tepkilere neden oldu.

İran Süper Ligi'nde, Persepolis ve Damaş takımları arasında oynanan maçta, Persepolis takımından bazı oyuncuların atılan birinci ve ikinci gollerden sonra takım arkadaşlarına elle yaptıkları uygunsuz davranışlar kamaralara yansıdı.

Dün oynanan maçta, Persepolis'in ilk yarıda bulduğu ilk golün ardından yapılan sevinç hareketi sırasında milli takım formasını da giyen Muhammed Nosreti'nin takım arkadaşı Şeys Rezayi'ye yaptığı uygunsuz el hareketi maça damgasını vurdu. Neye uğradığını şaşıran 13 numaralı Rezayi anı refleksle takım arkadaşının elini geri çekmeye çalışsa da olay kameralardan kaçmadı.

Maçın ikinci yarısında da benzer olay yaşandı. Atılan ikinci golün ardından bu kez ilk şakanın kurbanı olan 13 numaralı Rezayi benzer hareketi diğer takım arkadaşına yaptı.

İran basını, canlı olarak devlet televizyonundan da yayınlanan maçta futbolcuların yaptığı uygunsuz hareketlere büyük tepki gösterdi. Hareketi yapan futbolcular için İran Futbol Federasyonu'nun ağır cezalar vermesi bekleniyor.

Başkent Tahran'ın en köklü ve büyük takımlarından biri olan ve ülke genelinde milyonlarca taraftar kitlesine sahip Persepolis, maçı 3-2'lik skorla galip bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor