İpekoğlu: "Rövanş maçında..."

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu Trabzonspor ile oynayacakları rövanş maçını düşünmediklerini dile getirerek, “Kupa maçlarının gruplara kaldıktan sonra bizim açımızdan önemli olmadığını söylemiştik. Bu maçlarda lig maçlarında süre almayan arkadaş

İpekoğlu: "Rövanş maçında..."

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu Trabzonspor ile oynayacakları rövanş maçını düşünmediklerini dile getirerek, “Kupa maçlarının gruplara kaldıktan sonra bizim açımızdan önemli olmadığını söylemiştik. Bu maçlarda lig maçlarında süre almayan arkadaşlarımızı oynatmak istiyorduk. Ancak bugün gündüz oynanan grup maçının ardından ilk 2’ye girerek gruptan çıkma şansımız doğdu. Bunu da elimizden tersiyle itmemeyi düşünüyorduk. Bu nedenle ideal 11’imizle sahaya çıktık. Trabzonspor da bugün genellikle ligde görev verdiği oyuncularla mücadele etti. İlk yarıda iyi oynadık. Hatta Trabzonspor’dan daha fazla pozisyon bulduk. 3 tane pozisyona girdik. Ama Onur başarılıydı. İkinci yarıda özellikle birinci golü yedikten sonra oyun disiplininden koptuk. Tabii ki oyun disiplininden koparsanız Trabzonspor gibi bir takım da cezamızı keser. Artık Trabzonspor ile oynayacağımız rövanş maçını da düşündüğümüz yok. Hafta sonu oynayacağımız Şanlıurfa maçına odaklandık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor