İnternette UEFA'dan Fener çizimi

UEFA’nın Şampiyonlar Ligi için Fenerbahçe’yi çizip, Trabzonspor’u Devler Ligine göndermesi ile Fener geyikleri internette dolaşmaya başladı.İşte daha ilk saatlerden itibaren nette Fener geyiklerinin bir kısmı;-        17 kez şampiyon olup, 19 kere kutlaya

İnternette UEFA'dan Fener çizimi

UEFA’nın Şampiyonlar Ligi için Fenerbahçe’yi çizip, Trabzonspor’u Devler Ligine göndermesi ile Fener geyikleri internette dolaşmaya başladı.

İşte daha ilk saatlerden itibaren nette Fener geyiklerinin bir kısmı;

-        17 kez şampiyon olup, 19 kere kutlayan tek takım olma başarısını gösteren Fener’e, yanlış anons kupası takdim ediyoruz.

-        2 sene önce 2 dakika şampiyonluk sevinci yaşayan Fenerliler, bu sene 3 aylık şampiyonluk yaşadı, bu insanların sonu ne olacak.

-        UEFA Fener’i 61 kenara

-        SON DAKİKA SON DAKİKA.Fenerbahçe Spor Klübü Türk Futbol Tarihinin Derinliklerine Doğru Sağlam Adımlarla İlerlediğini borsaya Bildirdi:)))

-        Umutlara Elveda Fenerbahçe Ağlama

-       Şampiyon olup birinci lige çıkanı çok gördükte şampiyon olup Bank Asya'ya düşeni ilk defa görücez :)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor