İnternette Engin Baytar geyikleri

Trabzonspor'un sorunlu futbolcusu Engin Baytar, teknik direktör Şenol Güneş, tarafından takımdan ayrı olarak çalıştırılması sosyal paylaşım sitelerinde geyik konusu oldu. Trabzonspor'un yaramaz çocuğu Engin Baytar bir türlü uslanmak bilmiyor. Son olarak t

İnternette Engin Baytar geyikleri

Trabzonspor'un sorunlu futbolcusu Engin Baytar, teknik direktör Şenol Güneş, tarafından takımdan ayrı olarak çalıştırılması sosyal paylaşım sitelerinde geyik konusu oldu.

Trabzonspor'un yaramaz çocuğu Engin Baytar bir türlü uslanmak bilmiyor. Son olarak teknik direktör Şenol Güneş ile tartışan ve sözleşmesini de uzatmayan futbolcu kadro dışı bırakılıp-bırakılmadığı konusunda Bordo-mavili kulüp herhangi bir açıklama yapmazken taraftarlar ise Engin Baytar konusunu sosyal paylaşım sitesi olan Twitter'de geyik konusu yaptı.

Bordo-mavili taraftarlar Twitter'de Engin Baytar ile ilgili şunları yazdı:

"Engin emekli olduktan sonra 'Engin Baytar ile Kadro Dışı' diye bir spor programı yapsa müptelası olurum. Bence çok tutar."

"Geleneksel 'Engin Baytar süresiz kadro dışı kaldı' şenliklerinin bugün Trabzon'da başladı."

"Şayet iddialar gerçekse, Engin Baytar bu saatten sonra bize fayda yerine zarar verir. Şenol Güneş gibi birini çıldırtmaktan zevk alıyor resmen."

"Baytar ihanete devam ediyor, Şenol hoca ise dirayete. Engin yine affedilirse, ilk teessüfüm olacak Şenol hocama."

"Şenol Güneş bile elinden gelenin fazlasını yapıyorsa ve sende bir gelişme olmuyorsa, üzgünüm ama gerekeni yap. Engin Baytar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor