İnterli Eto'o böyle yalvardı!

Yanlış yere park ettiği gerekçesiyle yazılacak 130 TL’lik ceza, yılda 21 milyon 135 bin TL para kazanan bir futbolcu için oldukça cüzi olmasına rağmen Inter’in 30 yaşındaki forveti, kadın polise dakikalarca kendini savundu. Hakemden hoşgörü beklermiş gibi

İnterli Eto'o böyle yalvardı!

Yanlış yere park ettiği gerekçesiyle yazılacak 130 TL’lik ceza, yılda 21 milyon 135 bin TL para kazanan bir futbolcu için oldukça cüzi olmasına rağmen Inter’in 30 yaşındaki forveti, kadın polise dakikalarca kendini savundu.

Hakemden hoşgörü beklermiş gibi ellerini birleştirerek kendini savunan Eto’o, bir ara sinirlenip kadın trafik görevlisine işaret parmaklarını kaldırdı. Eto’o’ya tüm direnişine rağmen ceza kesildi. Cömertliğiyle tanınan Eto’o, Güney Afrika’da düzenlenen 2010 Dünya Kupası’nda Kamerun Milli Takımı’ndaki arkadaşlarına 1,98 milyon TL’lik özel tasarım kol saatleri hediye etmişti. Eto’o ayrıca İtalya Serie A liginde attığı 15 golle, gol krallığında 4. sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler