Inter'den TS değerlendirmesi!

Inter'de teknik direktör Gian Piero Gasperini ve Arjantinli futbolcu Esteban Cambiasso temsilcimiz Trabzonspor ile oyanacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda yarın sahasında Trabzonsp

Inter'den TS değerlendirmesi!

Inter'de teknik direktör Gian Piero Gasperini ve Arjantinli futbolcu Esteban Cambiasso temsilcimiz Trabzonspor ile oyanacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda yarın sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Inter'in teknik direktörü Gian Piero Gasperini, bordo-mavili takım karşısında kazanmaya odaklı bir maç oynayacaklarını söyledi.

Gasperini, Inter'in Angelo Moratti Spor Merkezi'nde sabah gerçekleştirdiği antrenmanın ardından basın toplantısı düzenleyerek maça ilişkin açıklamalarda bulundu.

İtalyan ekibin çalıştırıcısı, Trabzonspor'un maçlarını izlediklerini belirterek, ''İyi ve güçlü bir takım olduklarını düşünüyorum. Daha önce söylendiği üzere sadece Şampiyonlar Ligi'nde bulunması bile güçlü takım olduğunu gösteriyor.

Şampiyonlar Ligi'nde yarışmaya hak kazanan hangi takım olursa olsun bir seviyenin üstüne çıkmış bir takımdır. Kendine özgü savunma ve atak teknikleri olan bir takımla oynayacağız'' dedi.

Burak, Adrian ve Volkan Şen gibi oyuncuların yarınki maçta oynamayacak olmasını da değerlendiren Gasperini, şöyle konuştu:

''3 oyuncunun olmadığının bilincindeyiz. Onların yerine geçen oyuncular da gayet iyi. Bu üç oyuncunun yerinde oynayacak oyuncuların gayet başarılı olacağını düşünüyoruz. Avantaj veya dezavantaj olduğunu düşünmüyoruz. Hangi şekilde olursa olsun dikkatli olmalıyız.''

Inter'in Trabzonspor karşısında daha güçlü ve kazanmaya müsait takım olduğunun düşünebileceğini söyleyen Gasperini, ''İki takımın da kendine has özellikleri olacak. Ne olursa olsun kazanmaya odaklı bir maç oynayacağız'' diye konuştu.

Palermo karşısında aldıkları 4-3'lük yenilgi sonrası üçlü savunma sistemi nedeniyle yoğun eleştiriler alan Gasperini, ''Yarın randevumuz var, orada göreceğiz. Şu an birşey söylemem mümkün değil. Rakip takımın da oynama taktiğine göre sistem konusunda bir karar vereceğim'' diye konuştu.

CAMBİASSO'NUN AÇIKLAMALARI
Gasperini'den önce basın toplantısı düzenleyen orta alan oyuncusu Cambiasso ise zor bir maç oynayacaklarını düşündüğünü belirterek, ''Hangi takım olursa olsun Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanan takım güçlü bir takımdır. Gayet zorlu ve iyi bir maç olacak.

Aynı zamanda, Inter ile 28 yıl önce maç yapmış bir takımdan bahsediyoruz. Tekrar Şampiyonlar Ligi'ne katılması onun güçlü bir takım olduğunu gösteriyor. Yeteri kadar zor bir maç olacak'' dedi.

Ligde aldıkları Palermo yenilgisinin altından kalkacaklarını kaydeden Cambiasso, ''Yılda 40-45 maç kazanan bir takım olarak böyle yenilgiden sonra çok fazla zorluk çekeceğimizi düşünmüyorum. Moralimizin yüksek olduğunu belirtmekte fayda var. Çalışmalarımızı sürdürdük. Moralimiz gayet yüksek. Ne olursa olsun bu maçı kazanacağız'' ifadelerini kullandı.

Cambiasso, teknik direktör Gasperini'nin kendilerine dikkatli oynamaları gerektiğini söylediğini belirterek, şöyle konuştu:

''İlk andan itibaren atağa dayalı bir oyun oynamayı düşünüyoruz. Tabiki rakibiz bizi zorlayacak bir takım. Şöyle bir önemi de var. Hem şampiyonlar ligindeki ilk maçımız hem de bizim evimizdeki ilk maç. Bu üç puanı ne olursa olsun almak istiyoruz. Inter taraftarının desteğiyle zevkli onlara bir maç izlettirmek istiyoruz. Son dakikaya kadar dikkatimizi ayakta tutmaya ve atağa dayalı bir oyun ortaya koymaya çalışacağız.''

Inter'in karşılaşmaya Cesar, Jonathan, Samuel, Lucio, Zanetti, Obi (Alvares), Cambiasso, Stankovic, Sneijder, Milito ve Pazzini muhtemel 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor