İnter yarın Trabzon'a geliyor

Trabzonspor'un Salı günü Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndan bir üst tura çıkma adına çok önemli bir maç oynayacağı Inter, yarın Trabzon'a geliyor. Saat 19.10'da Trabzon Havalimanı'na gelecek olan İtalyan ekibi ardından konaklayacağı otele geçecek. Inter, Pazar

İnter yarın Trabzon'a geliyor

Trabzonspor'un Salı günü Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndan bir üst tura çıkma adına çok önemli bir maç oynayacağı Inter, yarın Trabzon'a geliyor. Saat 19.10'da Trabzon Havalimanı'na gelecek olan İtalyan ekibi ardından konaklayacağı otele geçecek. Inter, Pazartesi günü ise saat 18.30'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda bir antrenman gerçekleştirecek. İnter Teknik Direktörü Claudio Ranieri ve bir oyuncunun katılacağı resmi basın toplantısı da Pazartesi günü saat 17.30'da yine Hüseyin Avni Aker Stadı'nda gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor