İnter maçı için taraftara uyarı

Trabzonspor Kulübü, yarınki maça gelecek taraftarlar için uyarıda bulundu.Bordo-mavili kulüp, taraftarların mutlaka yanlarında pasaportlarını bulundurmak zorunda olduğunu ve yapılacak kontrollerde pasaportu yanında olmayan taraftarların stadyuma alınmayac

İnter maçı için taraftara uyarı

Trabzonspor Kulübü, yarınki maça gelecek taraftarlar için uyarıda bulundu.

Bordo-mavili kulüp, taraftarların mutlaka yanlarında pasaportlarını bulundurmak zorunda olduğunu ve yapılacak kontrollerde pasaportu yanında olmayan taraftarların stadyuma alınmayacağını bildirdi.

Taraftar gruplarının isimlerinin ya da takımı destek mesajları içeren pankartlar haricinde herhangi bir mesaj içeren pankartın stadyuma alınmayacağı, özellikle politik mesaj, ırkçılık ya da nefret içeren pankartlar konusunda UEFA'nın ağır yaptırımlarının bulunduğu ve taraftarların dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Stadyuma 2X2 metre ölçüsünden büyük bayrak alınmayacağı ve Trabzonsporlu taraftarlara 9 ve 10 numaralı kapıların hizmet vereceği kaydedildi.

Bordo-mavili kulübün, 1500'ü aşkın bilet sattığı çevre ülkelerden çok sayıda taraftarın da karşılaşmayı izlemeye geleceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor