'Inter golünü unutamıyorum'

Trabzonspor Dergisi'ndeki TrabzonCell soru-cevap köşesinin Mart sayındaki konuğu Trabzonspor’un başarılı defans oyuncusu  Ondrej Celustka taraftarlardan gelen soruları cevapladı.Buna göre Celustka'nın taraftarlardan gelen sorulara verdiği cevaplar şöyle:G

'Inter golünü unutamıyorum'

Trabzonspor Dergisi'ndeki TrabzonCell soru-cevap köşesinin Mart sayındaki konuğu Trabzonspor’un başarılı defans oyuncusu  Ondrej Celustka taraftarlardan gelen soruları cevapladı.

Buna göre Celustka'nın taraftarlardan gelen sorulara verdiği cevaplar şöyle:

Genç yaşında Inter deplasmanında Giuseppe Meazza gibi atmosferi yüksek bir statta Inter'e gol atınca ne hissettin? Maçtan sonra ne yaşadınız?

Inter’e gol attığımda çok büyük bir mutluluk yaşadım. Çünkü gol attığım takım 2 sezon önce Morinho ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu elde etmişti. Takımımız için de çok önemli bir maçtı. Gol attıktan sonra kendimi rüyada gibi hissettim. Maçtan sonra hem sahada hem de soyunma odasında yaşadığımız mutluluğu tarif etmek imkansız. Maçta önemli olan İnter’i yenmemizdi ama galibiyet golünü attığım için ayrı bir mutluluk yaşadım.

Gelecek sezon kaç numaralı formayı giyeceksin?

Gelecek sezon yine 28 numaralı formayı giyeceğim. Bu numaranın bende farklı bir yeri var. Çünkü annem o gün doğmuştu. Ayrıca ismimin telaffuzunda insanların zorladıklarını gördüğüm için numaranın altına sadece “Celu” yazılmasını isteyeceğim.

Trabzonspor senin için ne ifade ediyor? Biz taraftarlar hakkında ne düşünüyorsun?

Trabzonspor’un benim için anlamı çok büyük. Trabzonspor’a transfer olduktan sonra yönetim, teknik heyet, taraftar ve camianın güveni ve desteğini hissettim. Bununla birlikte hocam bana forma şansı tanıdı. Kendimi hem Spor Toto Süper Lig’de hem de Avrupa’da gösterme imkanı buldum. Kulüple ilgili düşüncelerim çok olumlu. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Buradaki birlikteliğimizin uzun yıllar sürmesini diliyorum. Taraftarlarımız harika.  Her zaman onları yanımızda görüyoruz. Sadece Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadığımız maçlarda değil, Avrupa’daki müsabakalarda da kendilerine ayrılan bölümleri dolduruyorlar. Takımını çok seven ve sahip çıkan bir taraftar topluluğu oldukları için benim gözümdeki yerleri bambaşka.

Daha önce oynadığın takımlardan farkı nedir Trabzonspor'un?

Daha önce Slavia Prague, Palermo’da oynadım. Daha sonra da Trabzonspor’a geldim. Trabzonspor’u her iki takımla da kıyaslayamam çünkü Trabzonspor’un her ikisinden de çok üstün. Futbolun daha çok sevildiği, daha iyi oynandığı bir yer burası.

En sevdiğin Türk yemeği nedir?

Türk mutfağını beğeniyorum ancak öne çıkan köfte ve hamsi.

Toplamda kaç golün var? En unutamadığın golün hangisi?

Resmi maçlarda toplam 10 golüm var. Bu goller arasında en değerli olanı Inter’e attığımdı. Hala düşünüyorum ve o an bana hayal gibi geliyor.

Başlangıçtaki futbol idolün kimdi?

8-9 yaşlarında dünya futbolunda büyük başarılar kazanan Brezilya’da forma giyen Ronaldo ve Ronaldinho’yu çok beğeniyordum.

Maçlarda kadın taraftarların desteği seni nasıl etkiliyor? Onları nasıl buluyorsun?

Maçlardaki kadın taraftarların bizi olumlu yönde etkilediğini söyleyebilirim. Maç içinde takıma sevgi gösterileri ve tezahüratlarıyla destek veriyorlar. Kadınların Çek Cumhuriyeti’ne oranla burada futbola karşı daha büyük bir ilgisi var. Umarım bu sayıları daha da artar.

Takımda en iyi anlaştığın arkadaşın kim?

Marek Cech.

Biz seni uzun yıllar Trabzonspor'da görmek istiyoruz. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?

Ben Trabzonspor’u ve taraftarlarını gerçekten çok sevdim. Kulübümle 5 yıllık sözleşmem var. Bana gösterilen ilgi ve duyulan sevgi çok iyi. Umarım birlikteliğimiz uzun yıllar devam eder.

Küçükken hangi takımı tutuyordun?

Küçüklüğümden beri Manchester United taraftarıyım.

Trabzonspor'a geldiğinden itibaren defansın farklı bölgelerinde oynatıldın, bu durumu nasıl değerlendiriyorsun?

Defansın her bölgesinde oynayabilmek mutluluk verici bir olay. Ben sağ bek oyuncusuyum fakat nerede görev verilirse orada oynamaya gayret ediyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor