İnter Devler Liginden atılabilir

Fenerbahçe'nin Devler Ligi'ne katılmasını engelleyen Başmüfettiş Pierre Cornu, İtalyan ekibiyle ilgili şike iddialarını da araştıracak.UEFA, Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki en ciddi rakibi olan İnter'i şike iddialarıyla ilgili incelemeye aldı. UEFA

İnter Devler Liginden atılabilir

Fenerbahçe'nin Devler Ligi'ne katılmasını engelleyen Başmüfettiş Pierre Cornu, İtalyan ekibiyle ilgili şike iddialarını da araştıracak.

UEFA, Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki en ciddi rakibi olan İnter'i şike iddialarıyla ilgili incelemeye aldı. UEFA Disiplin Başmüfettişi Pierre Cornu'nun İtalyan ekibiyle ilgili iddiaları araştırmak üzere Çizme'ye gittiği bildirildi. Cornu, daha önce Türkiye'de yürütülen şike soruşturması kapsamında Fenerbahçe hakkındaki iddialarla ilgili İstanbul'a gelmiş ve Savcı Mehmet Berk ile görüştükten sonra UEFA'ya verdiği raporla sarı-lacivertli kulübün Şampiyonlar Ligi'ne katılmasının yolunu kapatmıştı.

KÜME DÜŞMELİ!

Başmüfettiş Pierre Cornu'nun şimdi de İtalya'da İnter'le ilgili yürütülen soruşturma hakkında FIGC (İtalya Futbol Federasyonu) ve savcı ile görüşüp, bilgi alacağı ifade edildi. İtalyan basını, Cornu'nun vereceği rapor doğrultusunda İnter'in Şampiyonlar Ligi'nden atılmasının gündeme gelebileceğini iddia etti. İtalya'da ortaya çıkan yeni ses kayıtları ile İnter'in de 2005-06 sezonunda hakemlere baskı yaptığı belgelenmişti. O dönem şampiyonluğu alınıp İnter'e verilen ve küme düşürülen Juventus, aynı cezayı İnter'in de çekmesini savunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler