İnter 28 yıl sonra Trabzon'da

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda, 22 Kasım Salı günü karşılaşacağı İtalya'nın Inter takımı, yarın Trabzon'a gelecek.     İlk olarak 1983-84 sezonunda UEFA Kupası 1. Turu'nda bordo-mavili takım ile eşleşen Inter, 28 yıl aradan son

İnter 28 yıl sonra Trabzon'da

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda, 22 Kasım Salı günü karşılaşacağı İtalya'nın Inter takımı, yarın Trabzon'a gelecek.     

İlk olarak 1983-84 sezonunda UEFA Kupası 1. Turu'nda bordo-mavili takım ile eşleşen Inter, 28 yıl aradan sonra yeniden Trabzon'da olacak.     

Bordo-mavili takım ile ilk olarak 14 Eylül 1983 tarihinde, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşan Inter, sahadan 1-0'lık sonuçla mağlup ayrılarak İtalya'ya dönmüştü.     

Yarın saat 19.10'da Trabzon Havaalanı'nda olacağı bildirilen İtalyan takımı, 21 Kasım Pazartesi günü saat 18.30'da, maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda son antrenmanını yapacak.     

Inter Teknik Direktörü Claudio Ranieri, antrenman öncesinde basın toplantısı düzenleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor