"İnsanın dostları dostlarına kapı kapatmazlar!"

Bu ayın 25.’de yapılacak olan TFF seçimleri öncesi hareketli günler yaşanıyor. Trabzon kontenjanından Başkan adayı Yıldırım Demirören’in listesinde olan ve çalışmalarını sürdüren Mustafa Beyazlı ile ilgili bugün Taka gazetesi ilginç bir iddiada bulundu. H

"İnsanın dostları dostlarına kapı kapatmazlar!"

Bu ayın 25.’de yapılacak olan TFF seçimleri öncesi hareketli günler yaşanıyor. Trabzon kontenjanından Başkan adayı Yıldırım Demirören’in listesinde olan ve çalışmalarını sürdüren Mustafa Beyazlı ile ilgili bugün Taka gazetesi ilginç bir iddiada bulundu. 

Haberde, “Mustafa Beyazlı’ya bölge kulüplerinden Yomra ve Of Spor kapılarını kapattı” diyerek önemli bir gelişme ileri sürdü.

Mustafa Beyazlı ise bu iddiaya,” İnsanın dostları, dostlarına kapı kapatmaz” diyerek cevap verdi.

Seçim çalışmalarında devam ettiklerini belirten Mustafa Beyazlı, “Türkiye’deki bütün kulüp başkanları gibi bölgemizdeki adı geçen bütün kulüp başkanlarını seviyoruz. İlişkilerimizde hiçbir problem yok.

Onların sorunlarına yardımcı olduk olmaya devam edeceğiz” dedi.

İddialarla ilgili net bir şekilde, “Yok öyle birşey” diyen Beyazlı, “istanbul’da çalışıyoruz o arkadaşlarımızla da görüşüyoruz. İnsanın dostları dostlarına kapı kapatmazlar. Hiçbir sorunumuz yok. 

Süper ligin kulüpleri, birinci lig kulüpleri desteklerin açıkladılar açıklamaya devam ediyorlar.

Hayırlı bir seçim olur inşallah” dedi. Bu arada TFF’de yine Trabzon bölgesinden yönetimde görev alan av. Taylan Üner ise yeni dönemde yer almayacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler