İnönü'de yıkım başladı

İnönü Stadyumu'nun yıkılması konusunda süren tartışmada son nokta kondu. Başbakan'ın "İnönü Stadı için gerekli desteği veriyoruz" demesinden çok kısa süre sonra stadın yıkımına başlandı. Günlerdir süren İnönü Stadyumu'nun tartışmasında son nokta kondu. Ba

İnönü'de yıkım başladı
İnönü Stadyumu'nun yıkılması konusunda süren tartışmada son nokta kondu. Başbakan'ın "İnönü Stadı için gerekli desteği veriyoruz" demesinden çok kısa süre sonra stadın yıkımına başlandı. Günlerdir süren İnönü Stadyumu'nun tartışmasında son nokta kondu. Başbakan Erdoğan'ın özel bir televizyon kanalında İnönü Stadı konusunda "Gerekli desteği veriyoruz" açıklaması yapmasından kısa süre sonra Başkan Fikret Orman'ın kullandığı iş makinasıyla stadyuma ilk kepçe vuruldu. 
 
"BİRAZ GERİYE ÇEKİLMEK KAYDIYLA İNÖNÜ STADYUMU YENİDEN YAPILACAK" 
 
Başbakan Erdoğan, bugün katıldığı özel bir televizyon programında, İnönü Stadı'nın yıkılması konusunda herhangi bir pürüzün kalmadığını bir kez daha yineledi. Erdoğan, İnönü Stadı konusunda şunları söyledi; "Şimdi mesela İnönü Stadyumu bizim önümüze yine geldi. Beşiktaş Kulübü'nün müracaatları filan var. Biz gerekli olumlu yaklaşımı gösterdik. Gerekli desteği veriyoruz. Biraz geriye çekilmek kaydıyla İnönü Stadyumu yeniden yapılacak."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler