İnönü'de beklenen olmadı

Türkiye ile İsrail arasındaki gergin ilişkilerin yaşandığı bir ortamda oynanan Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçında korkulduğu gibi herhangi bir olay çıkmadı.Maçta taşkınlık yapmayan Beşiktaşlı taraftarlar, zaman zaman İsrail aleyhine slogan attı. Goller son

İnönü'de beklenen olmadı

Türkiye ile İsrail arasındaki gergin ilişkilerin yaşandığı bir ortamda oynanan Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçında korkulduğu gibi herhangi bir olay çıkmadı.

Maçta taşkınlık yapmayan Beşiktaşlı taraftarlar, zaman zaman İsrail aleyhine slogan attı. Goller sonrasında da ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'' diye tempo tutan taraftarlar, bir ara ''Türkiye'' ve ''Filistin'' diye bağırdı.

Maç sonrası iki takım oyuncuları ve teknik ekip dostça sahadan ayrılırken, bazı oyuncuların formalarını değiştirdiği gözlendi.

Almeida'nın sakatlanmasıyla oyuna giren yeni transfer Edu, siyah-beyazlı formayla oynadığı ilk Avrupa kupası maçında golle buluştu.

88. dakikada fileleri havalandıran Edu, buna rağmen, oyunda kaldığı süre içinde ağır görüntüsü ve gol vuruşlarıyla taraftarları pek de tatmin edemedi.

İLK GALİBİYET

Avrupa kupalarında ikinci kez İsrail takımıyla eşleşen Beşiktaş, ilk galibiyetini aldı.

Siyah-beyazlılar, daha önce 1999-2000 sezonunda Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Maccabi Haifa ile karşılaşmış ve İstanbul'da 1-1, deplasmanda 0-0'lık sonuçlarla elenmişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler