İngiltere Türkiye maçı öncesi skandal!

İngiliz Mirror gazetesinin internet sitesinde yer alan "İngiltere-Türkiye maçı hangi kanalda ve kaçta başlıyor?" başlıklı haberde her iki takımın kadrolarına ilişkin bilgiler verildi. Haberde, Türkiye'nin bu maçtaki "kilit oyuncusu" olarak ise Barcelona'd

İngiltere Türkiye maçı öncesi skandal!

İngiliz Mirror gazetesinin internet sitesinde yer alan "İngiltere-Türkiye maçı hangi kanalda ve kaçta başlıyor?" başlıklı haberde her iki takımın kadrolarına ilişkin bilgiler verildi.

Haberde, Türkiye'nin bu maçtaki "kilit oyuncusu" olarak ise Barcelona'da forma giyen Arda Turan gösterildi. Ardından da Türk Milli Takımı'nın Etihad Stadyum'daki maçta Arda'nın yüksek performansına ihtiyaç duyacağına vurgu yapıldı. Oysaki Arda, kulübü Barcelona'nın Sevilla ile oynayacağı Kral Kupası Finali'nde forma giyeceği için İngiltere'ye karşı mücadele edemeyecek.

Mirror'ın Türk Milli Takımı'nın muhtemel 11'ine ilişkin tahmini de oldukça başarısızdı. İngiliz gazetesi, Borussia Dortmund'un Bayern Münih ile karşılaştığı Almanya Kupası Finali'nde oynadığı için İngiltere maçı kadrosunda bulunmayan Nuri Şahin'ın yanı sıra sakatlıkları devam eden Burak Yılmaz ve Mehmet Topal'ı da muhtemel 11'e dahil etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler