İngiltere, Slovakya'ya takıldı

Türkiye'ye yaramayan sonuç

İngiltere, Slovakya'ya takıldı
EURO 2016 B Grubu maçında Slovakya ile İngiltere 0-0 berabere kaldı. Puanını 5'e çıkaran İngiltere grupta 2. sırada yer alarak turladı. İngiltere eğer karşılaşması kazanmış olsaydı, gruptan çıkma hesapları yapan A Milli Futbol Takımımız, 3 puanda kalacak olan Slovakya ile en iyi 4 üçüncü arasında yer alma mücadelesi verecekti. (EURO 2016'da 6 grupta üçüncü olan takımlar arasında en iyi 4 ülke bir üst tura yükselecek.)
 
Stade Geoffroy Guichard'de oynanan maçı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Carlos Velasco yönetti. Mücadelenin ilk yarısında iki takım da iyi bir oyun ortaya koysa da devrede gol sesi çıkmadı. İlk yarıda daha baskılı olan taraf İngiltere olsa da Slovakya iyi reaksiyon göstererek oyunu dengede tutmayı başardı. Mücadelede ilk yarı 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısı ilk yarıya oranla daha çekilmeli geçti. Fakat iki takımın da eşitliği bozma çabası sonuçsuz kaldı. Mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.
 
Puanını 5'e çıkaran İngiltere grupta 2. sırada yer alarak turladı. Slovakya ise 4 puanla 3. sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor