İngiltere: İntikam soğuk yenir

Spor Toto Süper Final 5. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan Emre Belözoğlu-Didier Zokora gerilimi İngiltere basınında yer aldı. İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetesi olan Daily Mail "İntikam soğuk yenen bir yemektir, ya da Zokora’nı

İngiltere: İntikam soğuk yenir

Spor Toto Süper Final 5. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan Emre Belözoğlu-Didier Zokora gerilimi İngiltere basınında yer aldı.

 

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetesi olan Daily Mail "İntikam soğuk yenen bir yemektir, ya da Zokora’nın durumunda, kasıklara atılmış sert bir tekme" olarak niteledi.

 

Fenerbahçe'nin 3-1'lik üstünlüğü ile tamamlanan maçın ilk yarısında Emre Belözoğlu'nun kasıklarına doğru sert bir müdahalede bulunan Zokora'nın, bir önceki maçta kendisine ırkçı sözler sarf ettiğini iddia ettiği sarı lacivertli futbolcudan yaptığı bu faulle intikam aldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor