ingiltere bunu konuşuyor

Alan Pardew yönetiminde sezona çok kötü bir başlangıç yapan Newcastle United, ilk beş haftada topladığı 3 puanla sona sırada yer alıyor. Newcastle United taraftarları Alan Pardew'ün takımdan gönderilmesi için büyük kampanyalar düzenlerken takım sahibi Ash

ingiltere bunu konuşuyor

Alan Pardew yönetiminde sezona çok kötü bir başlangıç yapan Newcastle United, ilk beş haftada topladığı 3 puanla sona sırada yer alıyor. Newcastle United taraftarları Alan Pardew'ün takımdan gönderilmesi için büyük kampanyalar düzenlerken takım sahibi Ashley'den de ilginç bir çıkış geldi. Independent'ın haberine göre takımın sahibi Ashley, bir gazeteciye Pardew hakkında şu şok ifadeleri kullandı: “Pardew'ın bir maçı kaldı. Eğer Pazartesi akşamı Stoke City'ye kaybedersek, gidecek. Yeter artık. O artık öldü, bitti. Sadece bir maç, sonra olanlar olacak.” Ashley'nin söylediği bu sözler Ada'da geniş yankı uyandırırken, Ashley'nin avukatı konu hakkıdan yazılı bir açıklama yayınladı ve Ashley'nin o gazeteciyi aslında tiye aldığını söyledi: “Sayın Ashley, Pardew hakkında sorulan soruya bıyık altından gülerek cevap verdi. Çünkü son birkaç haftadır Pardew'ün iki maç sonra kovulacağı yazılıyor. Sayın Ashley orada sizin muhabirinizi tiye almış.” 2012 yılında Newcastle United ile olan sözleşmesini 8 yıl uzatan Pardew konu hakkında şu açıklamayı yaptı: “Ashley'yi görmedim. Onunla bu hafta konuşmuştuk ve galibiyetler alacağımıza emindi. Gazeteler sayesinde onun sözlerinden haberdarım. Birkaç haftadır baskı altındayım. Şu anda her şeyimle takıma konsantre olmalıyım, bütün yapabileceğim bu. Şaka gazeteler tarafından biraz abartılı olarak kullanılmış olabilir. Ama kuşkusuz bu olay ciddi bir röportajda gerçekleşseydi daha fazla endişelenirdim.” Newcastle Unietdlı taraftarlar takımın iç saha maçlarında tribünlerde Pardew'ün kovulması için çeşitli pankartlar hazırılıyor. "sackpardew.com" Internet sitesi de bunlardan bir tanesi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor