İngilizler' Volkan'a ayı dedi

İngiliz Daily Mirror Gazetesi, Volkan Demirel'e 'Ayı' benzetmesi yaptı.       Dün akşam Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Fenerbahçe'nin kupa kaldırmasıyla sonuçlanan Süper Kupa mücadelesinin yankıları dış basında da sürüyor.İngiltere'de yayı

İngilizler' Volkan'a ayı dedi

İngiliz Daily Mirror Gazetesi, Volkan Demirel'e 'Ayı' benzetmesi yaptı.

       

Dün akşam Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Fenerbahçe'nin kupa kaldırmasıyla sonuçlanan Süper Kupa mücadelesinin yankıları dış basında da sürüyor.

İngiltere'de yayın yapan Daily Mirror gazetesi, dün oynanan Süper Kupa mücadelesine de yer verdi. Karşılaşmayla ilgili oldukça dikkat çekici ifadeler kullanan gazete, Volkan Demirel için 'Ayı' benzetmesi yaparak "Sahaya yabancı madde yağıyor ama Ayı umursamıyor" ifadelerini kullandı.

İngiliz Daily Mirror gazetesi de Süper Kupa final maçıyla ilgili haberini "Ayı Volkan Demirel'in unutamayacağı bir gece" başlığıyla verdi. "Fenerbahçe'nin 'Ayı' lakaplı kalecisi Volkan Demirel, ateşi canlandırmak için elinden geleni yaptı" ifadelerine yer veren ve Fenerbahçeli file bekçisini 'ayı'ya benzeten gazetenin, Volkan'la ilgili yakın geçmişte çıkan "Altın Ayı'lık performans" haberlerine ve sosyal medyada yapılan benzetmelere atıfta bulunduğu tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler