İngiliz Türkiye'yi beğenmedi

  Manchester City'de tutunamayan isimlerden biri olan ve takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan 22 yaşındaki Slavok sağ kanat oyuncusu Wladimir Weiss İngiliz basınına dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz sezon Premier Lig'i şampiyon olar

İngiliz Türkiye'yi beğenmedi

 

 

Manchester City'de tutunamayan isimlerden biri olan ve takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan 22 yaşındaki Slavok sağ kanat oyuncusu Wladimir Weiss İngiliz basınına dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

 

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Manchester City'de İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin takımda düşünmediği isimlerden biri olan Wladimir Weiss transferi konusunda gündem belirleyecek açıklamalar yaptı.

 

Skysports'un servis ettiği habere göre; Manchester City ile bir yıl daha kontratı olan ancak önümüzdeki sezon takımda kalmasına ihtimal verilmeyen genç futbolcuya İngiliz, İspanyol ve İtalyan ekiplerinin takip olduğu belirtilirken Espanyol, Glasgow Rangers ve Bolton'un oyuncu ile ilgilendikleri kaydedildi. 

 

Genç futbolcu ise yaptığı açıklamada kariyeri ile ilgili kararını bir hafta içinde vereceğini belirtirken İngiltere'den bir, İspanya'dan ve İtalya'dan iki teklif aldığını doğruladı.

 

Bu arada Almanya, Rusya ve ülkemizden de transfer ile ilgili söylentiler bulunduğunu belirten 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu bu ülkelerde futbol oynamayı düşünmediğini ve kariyerine üst düzey liglerde devam etmek istediğini söyledi.

 

Geçtiğimiz sezon Espanyol takımında kiralık olarak forma giyen genç oyuncu 33 resmi maçta 5 kez gol atma başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler