İngiliz Taraftarlar Fransa Milli Marşını Okudu

Bu akşam oynanan İngiltere-Fransa hazırlık maçında, İngiliz taraftarlar yaşanan terör olayları sonrası Fransa'ya destek için Fransa milli marşını okudu. Maça günler kala organize olan İngiliz taraftarlar Fransa marşını ezberlemeye başladı. Bugün oynanan h

İngiliz Taraftarlar Fransa Milli Marşını Okudu

Bu akşam oynanan İngiltere-Fransa hazırlık maçında, İngiliz taraftarlar yaşanan terör olayları sonrası Fransa'ya destek için Fransa milli marşını okudu.

Maça günler kala organize olan İngiliz taraftarlar Fransa marşını ezberlemeye başladı. Bugün oynanan hazırlık maçının seremonisinde İngiliz taraftalar, Fransa marşını okudu. Seremoni öncesi yapılan saygı duruşunda binlerce kişinin bulunduğu stattan tek ses çıkmadı. Ardından Fransa bayrağı koreografisi yapan İngiliz taraftarlar, seremonide de Fransa milli marşını okudu.

Maçın oynandığı Wembley Stadı'nın ışıkları da Fransa bayrağının renklerine büründü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor