İngiliz devinde doping şoku

Premier Lig ekiplerinden Liverpool, doping testlerinde pozitif rapor çıkan Mamadou Sakho'yu kadro dışı bıraktı   Fransız defans için kulüpten aypılan açıklamada Sakho'nun doping testinde olası bir kural ihlali olduğu gerekçesiyle UEFA'nın soruşturma yürüt

İngiliz devinde doping şoku
Premier Lig ekiplerinden Liverpool, doping testlerinde pozitif rapor çıkan Mamadou Sakho'yu kadro dışı bıraktı
 
Fransız defans için kulüpten aypılan açıklamada Sakho'nun doping testinde olası bir kural ihlali olduğu gerekçesiyle UEFA'nın soruşturma yürüttüğüne dair resmi bilginin kendilerine geldiği belirtilerek, "Sakho, konuyla ilgili UEFA'ya yanıt verecek. Futbolcu, kulüple oyuncu arasında yapılan görüşmenin ardından soruşturma devam ederken forma giymeyecek." ifadeleri kullanıldı.
 
Fransa'nın Paris Saint-Germain takımında 2007-2013 yıllarında forma giyen 26 yaşındaki Fransız savunma oyuncusu, 2013 yılının eylül ayında 18 milyon sterlin bonservis bedeliyle İngiliz ekibine transfer olmuştu.
 
Bu sezon Liverpool formasıyla ligde 24 maça çıkan Sakho, UEFA Avrupa Ligi'nde de 10 karşılaşmada forma giydi. Fransız futbolcu, bu ay 3-1 geriden gelerek 4-3 kazandıkları Borussia Dortmund maçında ve ligde Everton'ı 4-0 mağlup ettikleri Merseyside derbisinde rakip fileleri birer kez havalandırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor