İnfantino'dan sert ultimatom

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, UEFA'nın merkezinde düzenlediği basın toplantısında sert mesajlar gönderdi.Infantino, Türk futbol otoritelerinin şike skandalı için hızlı bir şekilde disiplin sürecini işletmesi gerektiğini söyledi.Infantino, "Türkiy

İnfantino'dan sert ultimatom

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, UEFA'nın merkezinde düzenlediği basın toplantısında sert mesajlar gönderdi.

Infantino, Türk futbol otoritelerinin şike skandalı için hızlı bir şekilde disiplin sürecini işletmesi gerektiğini söyledi.

Infantino, "Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu şike dosyası için doğru kararları alması çok önemli. Bir önemli nokta da bu kararlar için adli yargı sürecinin beklenemeyecek olması. Çünkü bu seneler sürebilir.

Oysa, sportif yargıdaki disiplin prosedürü çok hızlı ilerlemek zorundadır. Ancak bu şekilde sportif rekabetin bütünlüğü, doğruluğu ve devamlılığının garanti altına alınması sağlanır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler